مجله بالینی | بلاگ

مجله بالینی

ساخت وبلاگ
هموروئیدکتومی یا همان جراحی بواسیر به روش های مختلف

اولین مرحله از درمان هموروئید، درمان مدفوع خونی و کنترل خونریزی به منظور جلوگیری از کم خونی فرد بیمار است. پیدا کردن علت هموروئید و مشاوره در زمینه تغییر در سبک زندگی و عادات غذایی فرد می تواند در پیشگیری از پیشرفت بیماری تاثیر گذار باشد. در مواردی که علت ایجاد این مشکل به دلیل وجود یک بیماری دیگر باشد باید درمان آن بیماری نیز جزئی از اقدامات درمانی قرار گیرد.

سپس در مرحله بعدی خود بیماری بسته به شدت آن باید درمان شود ، همچنین باید عوارض ایجاد شده مانند بدشکلی ناحیه ی مقعد نیز برطرف شود.اگر درمانهای ابتدایی موجب قطع خونریزی نشود و تاثیری نداشته باشد باید از روشهای جراحی استفاده نمود.

Related image

مجله بالینیبواسیر,...
ما را در سایت مجله بالینی دنبال می کنید

نویسنده : armita بازدید : 248 تاريخ : جمعه 9 اسفند 1398 ساعت: 21:28

بیماری های مقعدی_نشیمنگاهی را پنهان نکنید

ابتدا بهتر است این موضوع برای شما روشن شود که ابتلا به این نوع بیماری ها نباید برای شما شرم آور باشد، همواره شاهد آن هستیم که افرادی به علت همین شرم و خجالتِ بی مورد به موقع برای درمان مراجعه نمی کنند و این تعویق باعث از دست رفتن زمان طلایی درمان و همچنین سخت و طولانی تر شدن روند درمان آنها خواهد شد.

مجله بالینیبواسیر,...
ما را در سایت مجله بالینی دنبال می کنید

نویسنده : armita بازدید : 235 تاريخ : جمعه 9 اسفند 1398 ساعت: 21:20

درمان بیماری های هموروئید، فیستول، سینوس

با گذر جوامع بشری از شکل سنتی به فرم پیشرفته و صنعتی و به تبع آن تغییر در مشاغل به سمت کارهای نشسته و تغییر در عادات غذایی و مصرف غذاهای کم فیبر و پر روغن منجر به بروز بیماری های گوارشی به خصوص یبوست و به دنبال آن بیماری های زیر می گردد ...

 نکات کلی راجع به بیماریهای مقعد:

برطبق بررسی های به عمل آمده در مراجعین به مطب که طی یک دوره 7ساله انجام شده است افراد با هر درجه از تحصیلات معمولا دچار هر مشکلی در ناحیه آنال و اطراف آن میشوند و به غلط از آن بعنوان هموروئید یا بواسیر یاد می کنند در حالیکه اکثریت غریب به اتفاق آنان دچار مشکلات دیگر علی الخصوص شقاق(فیشر) می باشند(90%موارد مراجعین به مطب دچار شقاق می باشند و اکثرا با درد و به میزان کمتری با درد و خونریزی مراجعه میکنند) بنابراین توصیه میشود دچار هر علامتی در نشیمنگاه هستید حتما قسمت فیشر یا شقاق را مطالعه نمائید. واقعیت بعدی آماری حکایت از خود درمانی ویا توصیه درمانی ازطریق اطرافیان می باشد بطوریکه اکثرا قبل از مراجعه به پزشک یک یا چنددوره از پماد و قرص به توصیه اطرافیان و از داروخانه تهیه و استفاده می کنند که نه تنها موثر نبوده بلکه منجر به و باعث پیشرفت بیماری می گردد.

مجله بالینیهموروئید,...
ما را در سایت مجله بالینی دنبال می کنید

نویسنده : armita بازدید : 200 تاريخ : جمعه 9 اسفند 1398 ساعت: 21:12